Kite Riders
» Echipamente
| « Last Page | viewing results 11-19 of 19 | Next Page » |
|
Draga Marian,
Pana la anu nu am cum sa ajung la munte...te anunt cand vin ca poate mai organizezi si atunci o sesiune de testare. Multumesc pt info!! Numai bine! Cristina |
|
Bravo mai baieti!
pe 23 tot acolo? poate vin sa casc si eu ochii la voi ca nu am echipament...si experienta zero! |
|
pe 23, maine, ne mutam dupa vant, avem adunare la 10 la benzinaria MOL de la intrarea pe A2, problema e ca prognoza de vant e interesanta pentru est dar vremea se incalzeste si in consecinta zapada se duce. Oricum vom avea rotile la noi, mountainboardurile, ne vom face ca purceii prin noroi dar wtf.... iar cei cu experienta zero vor avea trainere de joaca
Edited by George Prorider, 2 year(s) ago
|
|
a trecut si ziua de ieri, rezumatul aici http://www.hailaschi.ro/George/albums/55 si cat de curand galeria completa foto/video pe prorider.ro
|
|
Draga Cristina,
Te astept la munte cand o sa ai tu timp si chef sa vi. :) Oricand ai timp sa vi si cand o sa fi dornica sa testezi senzatia pe care o ai cand manevrezi kite-ul, esti bine venita. Daca vrei sa ma contactezi, o poti face fie pe e-mail: marianbobe@yahoo.com fie telefonic: 0740322452 Ma poti gasi si pe Facebook la profilul Kite Fever Marian. In incheiere iti urez un an nou plin de bucurii si sanatate. LA MULTI ANI! Marian |
|
nu e snowkite dar ingredientele principale sunt la locul lor: zmeul si placa, numai ca acum ii punem roti ca zapada n-avem si rulam maine prin Dobrogea :D
stiti datele de contact ;) 2 locuri libere pentru curiosi |
|