|
|
« Last Page | viewing results 11-17 of 17 |
Next Page » |
|
|
Posted at 7:13 PM on 27.11.2009
|
|
pe 3 sunt la snowshow, in Bucharest. Pe 5 seara sunt la un eveniment caritabil pentru copii, Connoisseur's Night. Asa ca pt mine nu e ok weekendul ala. Loc fain, v-as duce in Balea, in harghita sau la straja sau.....in Austria, am eu un loc ;) Poate facem de un grup adevarat si mergem 200 de-o data in Kitzbuhel..Asta ar fi un eveniment de CNN sau macar pro tv...
pe 3 sunt la snowshow, in Bucharest. Pe 5 seara sunt la un eveniment caritabil pentru copii, Connoisseur's Night. Asa ca pt mine nu e ok weekendul ala. Loc fain, v-as duce in Balea, in harghita sau la straja sau.....in Austria, am eu un loc ;) Poate facem de un grup adevarat si mergem 200 de-o data in Kitzbuhel..Asta ar fi un eveniment de CNN sau macar pro tv...
|
|
|
Posted at 12:48 PM on 28.11.2009
|
|
:))
Mai am eu o idee...vb la telefon luni dupa ce ma mai interesez un pic!
:))
Mai am eu o idee...vb la telefon luni dupa ce ma mai interesez un pic!
|
|
|
Posted at 12:09 PM on 30.11.2009
|
|
Eu zic sa coboram la Codrut si sa vorbim :))
Eu zic sa coboram la Codrut si sa vorbim :))
|
|
|
Posted at 1:03 PM on 30.11.2009
|
|
voi sunteti in Brasov, golanilor.....!!!!! Hai ca am pus lemne in soba si pregatesc vinu' fiert. Chef!!!!
voi sunteti in Brasov, golanilor.....!!!!! Hai ca am pus lemne in soba si pregatesc vinu' fiert. Chef!!!!
|
|
|
Posted at 1:29 PM on 30.11.2009
|
|
:))))))
Golani...auzi la el :P
:))))))
Golani...auzi la el :P
|
|
|
Posted at 1:35 AM on 14.12.2009
|
|
Mai e cineva prin Austria la Snow Explosion? (in afara de cei 11-12 care ne stim deja si tocmai ne-am ridicat de la "masa")
Mai e cineva prin Austria la Snow Explosion? (in afara de cei 11-12 care ne stim deja si tocmai ne-am ridicat de la "masa")
Edited by Mugur Cosmin Frunzetti, 2 year(s) ago
|
|
|
Posted at 11:40 AM on 16.12.2009
|
|
Hey, ceva impresii despre week endul 4 - 6 decembrie? Pe cand a doua tura de ski si vin fiert, ca eu pe prima am ratat-o..:)
Hey, ceva impresii despre week endul 4 - 6 decembrie? Pe cand a doua tura de ski si vin fiert, ca eu pe prima am ratat-o..:)
|
|
|
| |
« Last Page | viewing results 11-17 of 17 |
Next Page » |
|
|
|
There was an error processing the request. Please try again.