|
|
« Last Page | viewing results 31-37 of 37 |
Next Page » |
|
|
Posted at 7:46 AM on 10.12.2009
|
|
ioana, avem de dat un premiu pt castigator, right? Cristina, si tu mergi in Austria cu zaparii veseli?
ioana, avem de dat un premiu pt castigator, right? Cristina, si tu mergi in Austria cu zaparii veseli?
|
|
|
Posted at 1:00 AM on 12.12.2009
|
|
Avem avem! Asa e! :)
Din pacate nu vine cu noi...de data asta! Data viitoare nu o mai iertam:P
Avem avem! Asa e! :)
Din pacate nu vine cu noi...de data asta! Data viitoare nu o mai iertam:P
|
|
|
Posted at 2:05 PM on 12.12.2009
|
|
data viitoare nu ma mai iert eu ... dar e pentru o cauza nobila... pe care v-o spun cand veiti la CEAI /VIN FIERT LA MINE, probabil ca la anu' dupa cum stau lucrurile acum
data viitoare nu ma mai iert eu ... dar e pentru o cauza nobila... pe care v-o spun cand veiti la CEAI /VIN FIERT LA MINE, probabil ca la anu' dupa cum stau lucrurile acum
|
|
|
Posted at 4:39 PM on 12.12.2009
|
|
si eu cred ca probabil la anu! :) ce sa ne facem cu atata munca...:)
si eu cred ca probabil la anu! :) ce sa ne facem cu atata munca...:)
|
|
|
Posted at 1:20 PM on 15.12.2009
|
|
hmm..oare toata lumea din grupul asta se cunoaste?! VREAU si eu la un ceai/vin fiert Cristinaaa! :))
hmm..oare toata lumea din grupul asta se cunoaste?! VREAU si eu la un ceai/vin fiert Cristinaaa! :))
|
|
|
Posted at 6:15 PM on 21.1.2010
|
|
Cristina, date fiind rezultatele poll-ului http://answers.polldaddy.com/poll/2363054/?view=results care te declara castigatoare pentru propunerea ta de imn al Zaparilor, hailaschi.ro (prin amabilitatea netsport.ro) iti ofera drept premiu o masca pentru schi Sportsta super smechera!
Da-ne un semn cand esti available sa intri in posesia ei!
Cristina, date fiind rezultatele poll-ului http://answers.polldaddy.com/poll/2363054/?view=results care te declara castigatoare pentru propunerea ta de imn al Zaparilor, hailaschi.ro (prin amabilitatea netsport.ro) iti ofera drept premiu o masca pentru schi Sportsta super smechera!
Da-ne un semn cand esti available sa intri in posesia ei!
|
|
|
Posted at 9:31 PM on 22.1.2010
|
|
congrats`, Cristina! :)
|
|
|
| |
« Last Page | viewing results 31-37 of 37 |
Next Page » |
|
|
|
There was an error processing the request. Please try again.